02 Октомври 2022

1 USD = 2.00639 BGN

Австралия

Вход за потребители

Австралия

АВСТРАЛИЯ

  1. Австралия винаги е била екзотична дестинация, която е привличала вниманието на мнозина от нас. Австралия е едновременно най-малкият континент и най-големият остров в света. Коралови рифове, вечнозелени гори, червени пустини, огромни национални паркове с най-разнообразни и уникални растителни и животински видове, градове с архитектурни забележителности и неповторим дух. Вече можете да сбъднете своите мечти и да видите всички тези чудеса на природата от близо. Как? Като кандидатствате с нас за туристическа виза.

 

КОЙ МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА ЗА ТУРИСТИЧЕСКА ВИЗА?

За туристическа виза може да кандидатства всеки, който има трайно установени здрави връзки в България, (това могат да бъдат документи за собственост на имущество; банкови извлечения; документи, показващи че кандидатът работи; доказателства за семейни връзки и т.н.).

  •  
  • НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ:
За да кандидатсвате за туристическа виза  за Австралия ще Ви трябва само и единствено актуална Автобиография на английски език, както и документи, доказващи Вашите здрави връзки със страната на пребиваване. Пълният комплект от документи трябва да бъде подаден заедно.
 
Кандидатите за виза не дължат никакви такси към посолството на Австралия. Одобрението става на база на предоставените документи. В много редки случаи на кандидатите ще им се наложи да проведат онлайн интервю по Skype с консул. 
Осигурено е безплатно посрещане в Австралия, както и съдействие за записване на курс по английски език, който Ви дава правото да работите легално, докато пребивавате в Австралия. За тези от Вас, които се интересуват от опции по започване на работа в Австралия можем да Ви помогнем, като Ви осигурим работа при различни работодатели, където ще имате възможност да работите много часове на седмица. Средното заплащане в Австралия варира между 18-20 австр. долара на час. Можете да изкарвате средно около 200 австр. долара на ден. 


  • ОТНОСНО ЦЕНАТА: При подаването на пълния комплект от  документи се заплаща първоначална такса от 260лв. След получаването на туристическа виза се заплаща и остатъкът от 400лв.
  •  
  • Целият процес от подаването на документите до получаването на виза средно трае около 1 месец.