01 Юни 2023

1 USD = 1.82039 BGN

Работа в Англия

Вход за потребители

Работа в Англия

Какво представлява програмата

 

Работа в различни складове на територията на Англия, в близост до Wolverhampton.

 

Работни позиции:

Работници в складове за храна, авточасти и куриерски услуги.

 

Описание на задълженията: 

Получаване на стоката в склада, сортиране, товарене и разтоварване, разопаковане и подреждане на стоката в складовото помещение, извозване на отпадъци, опаковане на храни и други стоки, снабдяване с нова стока и други.

 

Какво е заплащането по време на работния период:

Не по-малко от минималното почасово за Великобритания. Заплащането е между £6.70 – £7.80 на час. Всяка седмица работниците ще получават възнаграждението си за изработените часове по банков път.

 

Колко часа на седмично се работи:

Часовете варират спрямо натовареността на работата. Работодателите гарантират 40 часа на седмица с възможност за допълнителни часове (overtime).

 

Каква е продължителността на програмата и кога се заминава:

Стартовите дати за заминавене се определят от въпросния работодател и се уговарят предварително. Одобрените кандидати подписват безсрочен договор с работодателя. В случай, че вече наетия участник иска да прекрати договора си, то той не дължи никакви неустойки както към работодателя си, така и към агенцията.

 

Осигурена ли е квартира:

На всеки участник е осигурено настаняване в къщи, по един или максимум двама души в стая. Кухнята и банята са общи за всички. Къщите се намират в Wolverhampton, United Kingdom, в близост да работните места. Наема на квартирата е £60 на седмица.

 

Транспорт:

Работодателят осигурява транспорт от квартирата до работното място срещу съответното заплащане.

 

За повече информация относно квартирата и плащането може да се обърнете към нас.